Overlijden melden

Als u te maken heeft met een overlijden en u wilt mij inschakelen, dan kunt u mij direct bellen, 7 dagen per week, dag en nacht.

Corine van Strien Uitvaartbegeleiding

Telefoon:          

  • 0411 – 64 30 36  of
  • 06 – 270 577 53

Mocht ik op dat moment bezig zijn met een uitvaartdienst, dan kan ik de telefoon even niet opnemen.

Spreekt u dan s.v.p. uw naam en telefoonnummer in op mijn voicemail, dan bel ik u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen een half uur, terug.

Het is gemakkelijk als u bij dit eerste telefoongesprek al weet te vertellen of en hoe de overledene is verzekerd, zodat we meteen weten of ik de uitvaart voor u kan verzorgen zonder dat dit nadelige financiële consequenties voor u heeft.

Verder zal ik u tijdens dit eerste contact vragen waar de overledene gestorven is en of hij /zij thuis opgebaard wordt of overgebracht moet worden naar een uitvaartcentrum.

Let op:

Na een overlijden in een bejaarden- of verzorgingshuis komt het regelmatig voor dat de medewerkers u daar in contact willen brengen met een door hén gekozen uitvaartonderneming. Dit komt omdat sommige bejaarden- en verzorgingshuizen hier afspraken over hebben met een bepaalde uitvaartonderneming, bijvoorbeeld voor de eerste verzorging van de overledene.

Volgens de wet mag u echter altijd zélf bepalen welke uitvaartonderneming u in wilt schakelen en u beslist ook zélf wie de overledene verzorgt. Belt u dus meteen de uitvaartonderneming die u zelf wilt en deze zal u uitleggen hoe alles geregeld kan worden.  

Overlijden melden