Vervoer

Als een overledene overgebracht moet worden van de ene locatie naar de andere, bijvoorbeeld van een ziekenhuis naar huis of van huis naar een uitvaartcentrum, dan huur

ik hiervoor gespecialiseerde mensen in. Zij komen met een speciaal ingerichte rouwbus en verzorgen het vervoer op een persoonlijke en respectvolle manier. Ik probeer daar zelf ook zoveel mogelijk bij aanwezig te zijn.

Op de dag van de uitvaart brengen we uw dierbare naar de kerk, het crematorium of een andere locatie met een rouwauto, bijvoorbeeld een zwarte Mercedes of een andere kleur of merk rouwauto.

Echter, ook heel andere vormen van vervoer zijn te regelen, bijvoorbeeld een koets met paarden, een motor met zijspan of een uitvaartbus.

Wat tegenwoordig ook mag, is het gebruik maken van eigen vervoer, zoals een eigen paard met wagen, grote auto, busje of pick-up wagentje.

Eventuele volgwagens kan ik uiteraard inhuren. Hier is de laatste jaren echter weinig vraag meer naar, omdat het toch weer voor extra kosten zorgt en de nabestaanden vaak liever gewoon zelf rijden.

 

Vervoer